0348-502121 info@plak.nl

Auto stralen

Uw auto stralen is een zeer effectieve oplossing voor het verwijderen van roest en verf. Het wordt dan ook vaak gedaan door eigenaren van oldtimers of andere wagens, die ze graag een opknapbeurt willen geven. Door uw auto te laten stralen verdwijnt iedere vorm van verontreiniging en krijgt u een compleet gave carrosserie ervoor terug. Eentje die helemaal klaar is om opnieuw in de lak te zetten, zodat uw auto weer straalt! Neem voor de mogelijkheden vandaag nog contact op met Straalbedrijf Plak tussen Woerden en Gouda!

Stralen
straalbedrijf
Metaal stralen

Uw auto klaar voor een nieuwe look

Stel: u heeft een prachtige klassieke Ford Mustang uit 1967 in de garage staan. De motor loopt nog als een zonnetje, hij schakelt gesmeerd, maar de jaren hebben natuurlijk niet stilgestaan. Hoe goed u uw wagen ook onderhoudt, de carrosserie zal op den duur ouderdomsverschijnselen gaan vertonen. Tijd voor een nieuwe laklaag dus! Maar daarvoor dient het oppervlak wel volledig glad te zijn. Zelf schuren zou met de hand uren, zo niet dagen duren en bovendien verwijdert u daarmee alleen oppervlakkige corrosie en andere deeltjes. Uw auto stralen is dan dé oplossing.

Bij het stralen van een auto – of losse metalen auto-onderdelen, dat kan natuurlijk ook – wordt gebruikgemaakt van een combinatie van perslucht en schurende korrels. Dit noemen we grit. Vroeger bestond dit uit zand, maar dat is niet meer van deze tijd. We maken nu gebruik van materialen als korund, glasparel en natriumcarbonaat. Dit straalmiddel dringt door tot diep in de poriën van het metaal, waardoor daadwerkelijk alle roest- en verfdeeltjes uit het materiaal verwijderd worden. Het oppervlak van de carrosserie is na het stralen van de auto dan ook echt als nieuw.

Auto’s, oldtimers of onderdelen stralen

Straalbedrijf plak is gespecialiseerd in onder andere het stralen van auto’s, oldtimers en onderdelen. Welke auto u ook in bezit heeft, wij zorgen ervoor dat deze op de juiste manier gestraald wordt. Ook voor het stralen van oldtimers staan wij voor u klaar! Juist oldtimers moeten goed onderhouden worden, zo wordt de kwaliteit gewaarborgd. Daarnaast stralen wij ook metalen en houten onderdelen van onder andere auto’s. Denk hierbij aan het stralen van bumpers en velgen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe wij diverse auto’s, oldtimer en onderdelen moeten stralen. Hierdoor bent u verzekerd van deskundig werk en een professionele uitvoering!

Voorwaarden om uw auto te laten stralen

Voordat we uw auto kunnen stralen is het belangrijk dat deze ontdaan is van overbodige materialen en onderdelen. Denk hierbij aan isolatiemateriaal, kit, bitac en (andere) coatings. Ook dient de carrosserie volledig vetvrij te zijn, om te voorkomen dat het straalgrit blijft plakken. Bovendien dienen aanhangende onderdelen, zoals bedrading en glas, verwijderd te zijn. Hierna kunnen we aan de slag, eerst met een grove korrel, gevolgd door een fijne korrel voor een meer polijstend effect.

Hout stalen
houtstralen
Alternatief voor hout schuren

Vraag een offerte aan

Wij dragen graag ons steentje – of beter: korreltje – bij aan het opknappen van uw dierbare auto. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen en wat de geraamde kosten zullen zijn? Vraagt u via het offerteformulier dan eenvoudig online een volledig vrijblijvende offerte aan. Liever bellen? Dat kan natuurlijk ook. We zijn van maandag tot en met zaterdag te bereiken op 0348-50 21 21. Laat ook uw auto stralen in Leiden, Rotterdam, Utrecht of Zuid-Holland en geniet weer van uw voertuig als nooit tevoren!

Kunnen wij u ook helpen met een project?

Bel of vraag een gratis offerte aan!