0348-502121 info@plak.nl

Metaal stralen

Wilt u metaal laten stralen door een gespecialiseerd straalbedrijf? Straalbedrijf Plak heeft jarenlange ervaring in het stralen van metaal! Wij hebben al diverse projecten mogen uitvoeren zoals het stralen van auto’s, oldtimers, klein metaal en houten onderdelen. Ook uw metaal onderdeel zullen we op professionele manier stralen. Wij hebben alle technieken en vakmannen om handen om ieder project weer met een succes af te ronden. We komen dan ook graag met u in contact op uw wensen te bespreken en onze handen uit de mouwen te steken!

Metaal-stralen-sierwerk
Metaal-stralen-proces
Metaal-stralen-Plak

Het proces bij Straalbedrijf Plak

Om het gewenste metaal goed te kunnen stralen, komen we allereerst met u in contact om uw wensen te bespreken en u kennis te laten maken met ons bedrijf. De mogelijkheden bij het stralen van metaal verschilt namelijk per soort onderdeel, waardoor ieder project weer uniek is. We gaan zorgvuldig met het metaal om en zorgen er eerst voor dat het metaal vetvrij wordt gemaakt voor we beginnen met het stralen. Bij het stralen van metaal wordt het metaal ontzien van verf, roest of ander vuil.

Metaal stralen op maat

Het metaal dat u wilt laten stralen wordt volledig op maat gedaan. Zoals we eerder al aangaven is ieder project anders en zo ook de aanpak om het metaal onderdeel te stralen. Het metaal dat gestraald moet worden plaatsen wij in een U-frame of spit zodat wij alle hoeken van het onderdeel kunnen behandelen. Omdat ieder object verschilt in grootte, verschilt ook de beugel die aan het frame en object wordt gemaakt. U kunt hiervoor zelf een beugel maken die hierop aansluit. Wilt u meer weten over het metaal stralen op maat? Wij helpen u graag verder!

Laat uw metaal stralen door Straalbedrijf Plak!

Welk metaal onderdeel zou u graag willen laten stralen? Straalbedrijf Plak komt graag met een passende oplossing! Vanuit onze kennis en expertise stralen wij uw metaal op professionele manier met de juiste technieken. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie? U kunt ons van maandag tot en met zaterdag bereiken door te bellen naar 0348-50 21 21. Laat uw metaal stralen door Straalbedrijf Plak!

Kunnen wij u ook helpen met een project?

Bel of vraag een gratis offerte aan!