0348-502121 info@plak.nl

Oldtimer stralen

Door uw oldtimer te laten stralen zorgt u ervoor dat deze prachtige auto’s zijn kwaliteit behouden! Wij van Straalbedrijf Plak zorgen ervoor dat uw oldtimer weer een nieuwe look krijgt. Met het stralen van uw oldtimer zorgt u voor optimale onderhoud van uw oldtimer, waardoor deze auto nog jarenlang mee kan. Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

oldtimer-stralen
oldtimer-stralen
oldtimer-stralen

Een nieuwe laklaag

Bij het stralen van uw oldtimer zorgen we ervoor dat de buitenkant van de auto een nieuwe laagje krijgt. Hiervoor moet uw oldtimer allereerst glad gemaakt worden voordat er een laklaag overheen kan worden gebracht. Bij Straalbedrijf Plak stralen we uw oldtimer zorgvuldig als voorbereiding voor een nieuwe laag. Het kan natuurlijk zo zijn dat niet uw hele oldtimer gestraald hoeft te worden. We kijken daarom graag samen met u naar de onderdelen die een nieuwe laklaag kunnen gebruiken.

Van oud naar nieuw

Uw oldtimer zal door het stralen nooit een ‘nieuwe’ auto worden en dat willen we natuurlijk ook helemaal niet. Een oldtimer moet juist zijn authentieke karakter behouden. Wat we bij Straalbedrijf Plak wel kunnen doen is uw oldtimer een nieuw leven inblazen zodat u weer met een prachtige auto de weg op kan. Door uw oldtimer te stralen zal de buitenkant van de auto weer gloednieuw lijken. We doen dit door allereerst met een grove korrel over de oldtimer heen te gaan en om het stralen van uw oldtimer af te maken gaan we er overheen met een fijne korrel. Dit geeft een polijstend effect, waardoor de auto gereed is voor een nieuwe laklaag.

Straalwerk van hoge kwaliteit

Juist met een oldtimer is het belangrijk dat het stralen zorgvuldig gebeurd. Straalbedrijf Plak voldoet met het straalwerk aan de ISO 8501 – 1 norm die omschreven staat als SA. Hierbij kunnen wij uw oldtimer SA 1 licht stralen, SA 2 zorgvuldig stralen, SA 2 1/2 zeer zorgvuldig stralen en SA 3 stralen tot zilverbank. We komen daarom graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken en u van het beste advies te voorzien.

oldtimer-stralen
oldtimer-stralen
oldtimer-stralen

Uw oldtimer stralen door een professional!

Wilt u er zeker van zijn dat het stralen van uw oldtimer goed gebeurd? Bij Straalbedrijf Plak hebben wij al jaren ervaring in het stralen van oldtimers. We komen daarom graag met u in contact om de mogelijkheden met u door te nemen en een passende offerte op te stellen voor het stralen van uw oldtimer! U kunt ons van maandag tot en met zaterdag bereiken door te bellen naar 0348-50 21 21. Laat uw auto stralen in Rotterdam, Utrecht, Leiden of Zuid-Holland! Wanneer wilt u uw oldtimer laten stralen?

Kunnen wij u ook helpen met een project?

Bel of vraag een gratis offerte aan!