0348-502121 info@plak.nl

Plak Straalbedrijf Utrecht: voor al uw straalwerk

Bent u op zoek naar een straalbedrijf rondom Utrecht? Dan hoeft u niet verder te zoeken: Plak Straalbedrijf uit Driebruggen – tussen Utrecht en Gouda – is gespecialiseerd in het stralen van kleine tot middelgrote metalen onderdelen. Roest en verf verdwijnen als sneeuw voor de zon in de speciaal ontworpen straalcabine. Dankzij Plak Straalbedrijf worden uw metalen delen weer zo goed als nieuw. Of beter gezegd: als vers van de pers!

straalbedrijf Utrecht
stralen Utrecht
zandstraalbedrijf Utrecht

Verscheidene straalmethoden

Vanzelfsprekend maakt Plak Straalbedrijf Utrecht geen gebruik van de traditionele zandstraalmethode. Deze is immers al decennia geleden verboden in verband met de gezondheidsrisico’s die eraan kleven. Wel gebruiken we perslucht, metallische en niet-metallische straalmiddelen. Welke methode we toepassen hangt af van het te stralen object. Is het volledig afgesloten en bevat het dus geen holle ruimtes, dan kunnen we metaalstralen toepassen. Is er wel sprake van holtes, dan maken we gebruik van niet-metallische straalmiddelen of perslucht. Dit om latere roestvorming te voorkomen.

Laat uw oldtimer weer stralen

Binnen ons straalbedrijf nabij Utrecht hebben we ons specifiek toegespitst op het stralen van auto’s en auto-onderdelen. Zo helpen wij u uw oldtimer klaar te maken voor een opknapbeurt. Want wanneer u de metalen onderdelen wilt repareren of restaureren, is het natuurlijk van evident belang dat deze roest- en tevens verfvrij zijn. Maar vanzelfsprekend houden we het niet bij auto-onderdelen. Ook alle andere denkbare metalen delen, tot een maximale afmeting van 5,5 x 3 x 2,5 meter, stralen wij weer tot nieuwstaat.

zandstralen Utrecht
metaal stralen Utrecht
hout stralen Utrecht

Plak Straalbedrijf Utrecht houdt ook van hout

Wilt u hout laten stralen in de regio Utrecht? Bij Plak Straalbedrijf bent u ook in dat geval aan het juiste adres. Met onze straalapparatuur zorgen we ervoor dat oude lak van het hout verdwijnt. We besparen u zo een hoop gezwoeg met schuurmiddelen. Zodoende kunt u binnen de kortste keren de kwast ter hand nemen en het hout opnieuw schilderen.

Contacteer Plak Straalbedrijf uit regio Utrecht

Zoekt u dus een straalbedrijf in Utrecht, Rotterdam, Leiden, Zuid-Holland en omstreken? Aarzel dan niet en neem contact op met Plak Straalbedrijf. U kunt ons telefonisch bereiken via 0348-502121 en per email. Of vraag rechtstreeks een offerte aan. Plak Straalbedrijf Utrecht: daar straalt het vakmanschap van af.

Kunnen wij u ook helpen met een project?

Bel of vraag een gratis offerte aan!