0348-502121 info@plak.nl

Straalbedrijf Zuid-Holland

U bent op zoek naar een straalbedrijf in Zuid-Holland. Noord. Oost. Zuid. West. Het maakt u niet uit waar deze zich precies bevindt. Voor goed straalwerk rijdt u gerust richting de grenzen van uw provincie. Dat is mooi, want Plak Straalbedrijf in Driebruggen is u graag van dienst. Wij stralen werkelijk alles: uw auto, uw oldtimer. Zelfs uw oude tuinmeubelen pakken wij graag voor u aan. Weten wat ons straalbedrijf in Zuid-Holland voor u kan betekenen? Vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan!
straalbedrijf Zuid-Holland
stralen Zuid-Holland
zandstraalbedrijf Zuid-Holland

Verschillende methodes

Door de jaren heen is de methode waarop een straalbedrijf in Zuid-Holland zijn werk uitvoert veel veranderd. Dit geldt vooral voor het materiaalgebruik. Vroeger was zand het voornaamste straalmiddel. Ons straalbedrijf in Zuid-Holland wordt daarom nog vaak met de benaming zandstraalbedrijf aangeduid. De middelen die we vandaag de dag gebruiken zijn echter veel veranderd. Evenals onze werkwijze.

Metaalstralen

Dagelijks stralen wij bij Straalbedrijf Plak verschillende objecten van metaal. Denk hierbij aan velgen, chassissen, bumpers. Het straalmiddel dat hiervoor gebruikt wordt, bevat – in plaats van zand – metallische elementen.

Stralen zonder metallische delen

Moet ons straalbedrijf in Zuid-Holland een holle ruimte stralen? Dan kunnen de metallische elementen van het hierboven genoemde middel roestvorming in de hand werken. Om dat te voorkomen, gebruiken wij in deze gevallen een middel dat hier vrij van is.

Houtstralen

Stralen wordt niet alleen beperkt tot metaal. Het komt ook regelmatig voor dat onze klanten houten objecten bij ons afleveren. Houtstralen vervangt hiermee het schuurwerk. In het straalmiddel maken wij veelal gebruik van glasparels.

Zo goed als nieuw met Plak Straalbedrijf

Sinds jaar en dag houden de professionals van Plak Straalbedrijf zich bezig met het stralen van verschillende objecten. Auto’s. Oldtimers. Kasten. Tuinmeubels. Vrijwel alles heeft de revue van ons straalbedrijf in Zuid-Holland wel gepasseerd. Het merendeel van ons werk vindt in onze eigen straalcabine plaats. Deze heeft een inhoud van 5,5 x 3 x 2,5 meter. Wel zo fijn, want zo loopt de omgeving van ons straalbedrijf in Zuid-Holland zo min mogelijk risico.

zandstralen Zuid-Holland
metaal stralen Zuid-Holland
hout stralen Zuid-Holland

Schakel nu ons straalbedrijf in Zuid-Holland in!

Van het stralen van een nieuwe auto tot een oude boekenkast. Er is werkelijk geen klus die Plak Straalbedrijf niet aandurft. Wilt u van onze diensten gebruik maken? Schakel dan vandaag nog onze hulp in. Dit kan door het contactformulier in te vullen of door ons even te bellen. Dit laatste kan naar 0348-50 21 21. Bezoeken kan uiteraard ook. U vindt ons bedrijf aan de Esdoornstraat 25 in Driebruggen. Voor welk project schakelt u ons straalbedrijf in Leiden, Rotterdam, Utrecht, Zuid-Holland en omgeving in?

Kunnen wij u ook helpen met een project?

Bel of vraag een gratis offerte aan!